top of page
SVAAb.png

YES TO WOOD

Wooden Villa Extension

Where: Mouans-Sartoux (06)

Client: Private

Surface: 105 m² + wooden extension 92m²

Status: Completed (2019)

The aim of this extension project was to create a spacious and bright living area that complements the existing traditional villa.

Floor-to-ceiling sliding patio doors cover the extension’s south-facing aspect and provide an opening that extends to two-thirds the length of the façade, creating an airy and light-filled interior that flows seamlessly out onto the terrace.  

This generous pergola-shaded terrace extends the new interior living space outwards, providing a connection between the building and its stunning garden with natural plant-filtered swimming pool.

Environmental approach

Technical description

Client's testimony

bottom of page