top of page
SVAAb.png

VILLA RENOVATION

A family home takes on a second life

Where: Saint-Raphaël, Quartier Le Trayas (13)

Client: Private

Status: Completed (2021)

We extended this 1960s villa upwards with an additional floor to create a master suite with a breathtaking view of the Lerins Islands which lie within the bay of Cannes.

Inside, we added a modern open staircase to connect all three floors both physically and visually and removed several partitions and load-bearing walls, creating a sense of light and space throughout the interior. We integrated the kitchen into the open living area, which leads onto the newly enlarged terrace.

​The high-quality natural materials such as solid wood, polished concrete and natural stone ensure a seamless blend of the traditional and modern features of this villa with a freshness that respects the integrity of the building.

bottom of page